Hvem er EasyRobot

EasyRobot AS jobber for å utvikle hjelpemidler for å frigjøre tid i en hektisk hverdag. Vi jobber til enhver tid med å kunne tilby best mulig kvalitet og funksjonalitet til den beste prisen i markedet. EasyRobot AS er offisell leverandør av EasyRobot produkter i Norge. Som grossist tilbyr vi alt tilbehør til våre produkter og har til enhver tid reservedeler liggende om kundene trenger reparasjon av sine produkter. Vi har vårt hovedkontor på Kråkerøy i umiddelbar nærhet av Fredrikstad sentrum.

Daglig leder og salgssjef: Andreas Cielicki tlf: 40346570, andreas@easyrobot.no

Forhandlere

EasyRobot AS ønsker til enhver tid å være konkurransedyktig på kvalitet og pris, men som forhandler er ofte behovet for effektivisering og besparelse av tid også i fokus. Derfor tar vi hele jobben med sluttbrukeren. Om kunden trenger hjelp med å komme igang, er det snakk om en reklamasjon eller garantisak kan kundene ta direkte kontakt med oss. Dermed slipper dere som forhandler oppfølgingsarbeidet. Vi tilbyr også varer direkte til sluttbruker, men vil til enhver tid holde en lav profil ovenfor privatmarkedet for at våre forhandlere skal ta de største markedsandelene. Når du trenger påfyll på lageret kan du enkelt bestille ønskede varer via vår butikkløsning på nett, eller ta kontakt på tlf: 40346570

Sluttbruker

Ved å handle direkte fra leverandør har du som kunde fordelen av å forholde deg til høyt kvalifiserte medarbeidere med førstehåndserfaring og kunnskap til produket, Samtidig forholder du deg kun til ett firma.

Ta gjerne kontakt på telefon 40346570 for en uforpliktende prat eller pr e-post: post@easyrobot.no

Starte nettbutikk på 1-2-3 med webexpressen.no